Sport

Karácsonyi licit a rászoruló családok javára

Sportklubok közreműködésével szervez jótékonysági árverést az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület, illetve a Szegényeket Támogató Alapítvány.

Sportrelikviákra lehet licitálni, a bevételt mélyszegénységben élő családok megsegítésére költik.
A Videoton FC dedikált focilabdát, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat egy dedikált mezt ajánlott fel. Árverezik Palkovics Krisztián, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongozójának egyedi mezét, melyet a csapat tagjai dedikáltak, illetve felajánlotta futócipőjét Babos Rita, az ARAK atlétája. A relikviákat az Alba Plaza piac felöli bejáratánál, önálló kirakatokban lehet megtekinteni. A kikiáltási ár Palkovics Krisztián mezénél 100.000, a többi adománynál 50-50 ezer forint. A licitajánlatokat a horvath.ildiko.imb@gmail.com email címre várják, az egyes relikviákat az kapja, aki a legtöbbet ajánlja értük.

Az árverés eredményét a december 9-én, 18.30 órakor kezdődő Alba Fehérvár – Falco kosárlabda mérkőzés után, a Vodafone Sportcentrum VIP termében hirdetik ki. A befolyó összegből mélyszegénységben élő családok számára vásárol tartós élelmiszert az ICSKE és a SZETA.

Ajánlott videó