Sport

Győrben vett családi házat az ETO szerb csapatkapitánya

Szasa Sztevanovics, aki szépen beszél magyarul, elárulta, hosszú győri légióskodása alatt nagyon megszerette a kisalföldi várost.

Számos légiós futballozik az NB I-ben, de csak igen kevesen mondhatják el magukról, hogy közel egy évtizedet lehúztak Magyarországon. Szasa Sztevanovics, a Győri ETO szerb kapusa a kivételek közé tartozik, ő már nyolc és fél éve szolgálja a klubját, amellyel ebben az idényben hatalmas siker küszöbén áll. A zöld-fehérek hatpontos előnnyel vonultak ugyanis téli pihenőre, és egyértelműen a bajnoki cím első számú várományosai. A 38 éves csapatkapitány szerint az elmúlt években rengeteget fejlődő város és focicsapat megérdemelné, hogy 1983 után ismét aranyérmet ünnepeljen.

„Sosem voltam még bajnok, szép lenne egy ekkora sikerrel befejezni a pályafutásomat” – nyilatkozta a kapus a Blikknek, aki csak a nyáron dönti el, hogy végleg sutba vágja-e a kapuskesztyűjét, vagy nekivág még egy, esetleg BL-selejtezőkkel megspékelt idénynek.

Az elmúlt években folyamatosan versenyben voltunk az első ­he­lyért, de valami mindig hiányzott a boldogsághoz. Most viszont hihetetlenül egyben van minden, a játékoskeret kitűnő, Pintér Attila edzővel remekül kijövünk, tulajdonosunk, Tarsoly Csaba mindent megtesz a siker érdekében, és szerencsére egyre több szurkoló támogat bennünket. Tényleg minden a Győr bajnoki címe mellett szól, ezzel együtt roppant nehéz tavasz vár még ránk.

A teljes cikket fotókkal itt olvashatja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik