Sport

Edzőt cserélt a Szolnoki Olaj

A magyar bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK vezetősége leváltotta Pór Péter vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenesen eddigi segítője, Dragan Aleksic veszi át.

“Az elmúlt időszak eredményeinek ismeretében a Szolnoki Olaj KK vezetése a mai napon értékelte a csapat 2012/2013-as szezonban nyújtott teljesítményét. A klub vezetése úgy döntött, hogy Pór Péter vezetőedzőt a szerződése lejártáig más munkakörben kívánja foglalkoztatni. A vezetőedzői teendőket a mai naptól Dragan Alekszics látja el ideiglenesen, tevékenységét Kmézics Zorán segíti a továbbiakban” – áll a csapat közleményében.

A Szolnoki Olaj az idei szezonban két nemzetközi kupában is szerepel: a magyar bajnok az Adria Ligában és az EuroChallenge Kupában is elindult, míg a hazai pontvadászatba majd csak a középszakasztól kapcsolódik be.

Az együttes az Adria Ligában 2 győzelemmel és 8 vereséggel a csoport utolsó helyén áll, míg az EuroChallenge Kupában 2-2 a mérlegük.

Pór Péter az elmúlt két szezonban két bajnoki címhez, és két Magyar Kupa elsőséghez juttatta a szolnokiakat, míg az EuroChallenge Kupában tavaly a négyes döntőig vezette a csapatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik