Sport

Most a Kohász nyert

A szerbia Eb miatt hosszabb szünet van a női kézilabda bajnokságban, ezt próbálja kihasználni a Fehérvár KC, és edzőmeccsekkel hangol a folytatásra, ezúttal Dunaújvárosban játszottak.

Az FKC tele volt sérültekkel, betegekkel, így eléggé felforgatott csapattal léptek pályára. Ez aztán az eredményen is meglátszott, hiszen már a félidőre magabiztos előnyt kovácsoltak a házigazdák, akiknál már játszott a volt fehérvári beálllós Rádl Timea is.

A szünet után ugyan jobban muzsikáltak Pal Oldrup Jensen tanítványai, feljöttek két gólra (17-15), de utána ismét a Kohász lett a főszereplő. Az amúgy is foghíjas csapat elvesztette harmadik kiállítása után Emberovics Mírát, majd Azari Fruzsina megsérült a végére, így nem veszélyeztette semmi a hazaiak győzelmét.

D. Kohász – Fehérvár KC  27-22 (13-8)
D. Kohász: Pisák – Gera 5, Sánta,   Ferling 3 (2), Takács F. 8 (4), Takács D. 6,  Kővári 1. Csere: Csapó, Török  (kapusok), Vadász 2, Gáspár 1, Orbán,  Rádl 1.

Edző:   Mátéfi Eszter.

Fehérvár: Szikora – Azari 6 (2), Kuhinkó 1, Horváth B. 3, Vaszari  3 (1), Emberovics 4, Németh K.4. Csere: Becséri, Zsigmond, Lelkes 1, Csiki.

Edző: Pal Oldrup Jensen.

Kiállítások: 6, illetve 6 perc

Hétméteresek: 8/6 illetve 5/3.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik