Sport

Lencse nem tér vissza

Lencse László a Videoton FC játékosaként kölcsönben futballozott Izraelben, de a háborús helyzet miatt hazatért, kérdés ezek után hol folytatja pályafutását?

Az izraeli Hapoel Ironi Kiryat Shmona csapatánál négy hónapot töltő Lencse a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy saját kérésére bontotta fel szerződést, elsősorban azért, mert családja miatt nem tudott a focira koncentrálni.

A 24 esztendős támadó, hogy nem tartja valószínűnek, hogy visszatérjen Fehérvárra, jobbára a Videotonon is múlik, mi lesz vele a tavaszi szezonban. A legfrissebb hírek szerint a bajnokságot vezető Győri ETO-hoz áll legközelebb. Ez nem is lenne nagy meglepetés, mivel Lencse a város születette, és 2003-ban játszott is a zöld-fehéreknél – igaz akkor még csak 15 esztendős volt.

– Nem beszéltem a klubomnál Paulo Sousa edzővel, mert legbelül úgy érzem, nem számít rám a Videoton. Ezt egyébként megértem, az edzőt is, hisz kialakult egy keret, le a kalappal az eredményeik előtt, amelyek után aligha akarná megbolygatni a csapatát. Még nem mennék bele abba, mi lesz a folytatás, kicsit pihennék, mert itthon ennyi meccset nem játszottam korábban. Várom az ajánlatokat, alaposan végiggondolom a folytatást. Semmibe nem akarok azonnal beleugrani, csak azért, hogy külföldre mehessek. Itthoni játékról is lehet szó, egyelőre kivárok, és addig egyedül edzek – nyilatkozta a csapatával az Európa-liga csoportkörét is megjárt Lencse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik