Sport

Négy magyar küzd az ötvenmillióért Koppenhágában

Vizsnyiczai Zsolt, Kürtösi János Rácz Roland és Nagy Gábor jutottak tovább a World Poker Tour Koppenhága selejtezőjéből, így ők hárman küzdhetnek meg a kicsivel több mint 50 millió forintos fődíjért.

Rangos verseny vette kezdetét hétfőn a dán fővárosban, a World Poker Tour versenysorozat látogatott el ugyanis Koppenhágába. Magyar szempontból remekül indultak a selejtezők, mindhárom zsugásunk tovább tudott jutni a kiesés szakaszra – írja a Poker.hu.

Összesen 229 játékos fizette be a 26250 dán korona nevezési díjat a WPT Koppenhága főversenyére, az 1/A játéknapon két magyar zsugás ült asztalokhoz, mindketten átlagzsetonnal jutottak tovább. Kürtösi János és Vizsnyiczai Zsolt mellé végül az 1/B napról Nagy Gábor és Rácz Roland is csatlakozott, igaz nekik hatalmasat kell küzdenie, ugyanis nagyon kevés zseton maradt előttük a selejtező nap végén.

A kiesés szakaszra 141 zsugás térhet vissza, az élen a nem éppen svédes hangzású Andre Petrovic áll jelenleg, ő az egyedüli, aki áttörte a 200 ezres zsetonhatárt.

27 játékos részesül díjazásban, az első pénzbeérő 7 171 dollárt vághat majd zsebre, míg a bajnoki cím 230 ezer dollárt, kicsivel több mint 50 millió forintot eredményez a későbbi bajnoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik