Sport

Két magyar ért pénzbe Bécsben

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

Kamarás Péter és Szerédi Zsolt végeztek fizetős helyen a Vienna DeepStack Openen, előbbi 1700, utóbbi 1500 eurót hozott haza Bécsből.

Az utolsó játéknapot rendezték a Vienna DeepStack Openen, két magyar játékos, Kamarás Péter és Szerédi Zsolt értek pénzbe a nívós bécsi versenyen – írja a Poker.hu.

18 játékossal folytatódott az 550 eurós DeepStack Open torna a bécsi Montesino kaszinóban, már csak Kamarás Péter volt a mezőnyben, a 11. helyről várhatta az osztást, az átlagzseton 2/3-ával rendelkezett.

A döntő napról éppen hogy csak lemaradt Szerédi Zsolt, ő a 24. helyen fejezte be a küzdelmeket, ami 1500 euró ért számára, Kamarás már mindenképpen nyert ennyit, az ő célja a fináléba jutás volt.

Sajnos ez azonban nem jött össze neki, A-9 egyszínű kombinációval ment allin, ellenfele a szlovák Lubomir Balaz hatos párral megadott, és a 5-6-8-2-6 közös lapoknak köszönhetően pókerrel ejtette ki a magyar zsugást.

Mivel Kamarás elsőként távozott a döntő napon, így a 18. hellyel kellett beérnie, ami így is 1700 eurót hozott neki a konyhára.

A versenyt a dán Martin Stausholm nyerte meg, 35 ezer eurót kaszált, a párbajban az osztrák Benjamin Spiehst verte, aki 21 ezer euróval vigasztalódhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik