Sport

Kamarás Péter az utolsó magyar zsugás Bécsben

Sajnos nem úgy jött össze a második játéknap a magyar zsugások számára, ahogy azt szerették volna, egyedüliként Kamarás Péter jutott a döntő napra a Vienna DeepStack Openen.

24 magyar kártyás tért vissza a bécsi Montesino kaszinóban rendezett Vienna DeepStack Open második napjára. Közülük végül csak Kamarás Péter jutott tovább a döntő napra, így egyedüli magyarként szállhat harcba a 35 ezer eurós fődíjért – közli Magyarország vezető pókeres hírportálja.

Összesen 144 zsugás lehetett ott az 550 eurós DeepStack Open második napján, a mezőnyben valósággal hemzsegtek a magyar kártyások, így joggal reménykedhettünk jó pár sikeres szereplésnek.

Ez azonban most nagyon nem jött össze a magyar játékosoknak, egyedül a Bécsben rendszeresen jól futó Kamarás Péter tudott bekerülni a legjobb 18-ba, a többiek mind kiestek.

Kamarás legutóbb október közepén a WPT Nationalon szerzett negyedik helyezést, akkor 20 ezer euróval gazdagodott, most ezen a pozíción szeretne javítani egy kicsit, ami természetesen dobogót jelentene.

A győzelemre jelenleg a legnagyobb eséllyel az izraeli Rafi Elharar pályázik, ami egyébként 34 850 eurót ér majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik