Sport

Ismét betámadták Bécset a magyar zsugások

póker (kártya, szerencsejáték, )
póker (kártya, szerencsejáték, )

Bécs az egyik legnépszerűbb külföldi pókerhelyszín a magyar zsugások számára, így nem csoda, ha ismét betámadták a Vienna DeepStack Opent, sőt kilencen tovább is jutottak.

Tegnap rajtolt el az 550 eurós Vienna DeepStack Open, melyre rengeteg magyar zsugás látogatott ki, közülük kilencen tovább is jutottak a második napra, közli a Poker.hu.

Összesen 106 játékos ült asztalokhoz a Vienna DeepStack Open 1A napján, a népszerű bécsi verseny mezőnyében pedig valósággal hemzsegtek a magyar kártyások. Az 550 eurós tornát két éve éppen egy magyar, Kármán Márió nyerte meg, most ismét esély nyílt előtte, hogy elhódítsa a győzelmet.

Ugyanis a továbbjutó kilenc magyar közül ő gyűjtötte a legtöbb zsetont, top 10-es stackje pedig mindenképpen bizakodásra ad okot.

Rajta kívül még továbbment Jónás Tamás, Bucher András, Kármán Antonio, Szalay Balázs, Kisgergely Sándor, Kapitány Zoltán, Vezér Gábor és Gyuk Zsolt is.

Az élen a szlovák Lubomir Balaz végzett, aki megközelítette az 500 ezer zsetonos határt is, ami minden bizonnyal az 1B nap után is a legnagyobb stacknek fog számítani a második napra, mely már egyben a kieséses szakaszt is jelenteni fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik