Sport

Álomdöntő az All-Star Showdownban

Ben Sulsky és Daniel Cates jutottak a PokerStars All-Star showdown döntőjébe, mindkét játékos már biztosan 250 ezer dollárt tehet zsebre.

A döntőjéhez érkezett a PokerStars All-Star Showdown promóciója, nyolc játékosból már csak ketten küzdhetnek meg a bajnoki címért. Az utolsó összecsapást Ben Sulsky és Daniel Cates játszhatják, mindketten biztosan 250 ezer dollárt nyernek már – írja a Poker.hu.

A negyeddöntők párosítása szerint Ben Sulsky útja Tobias Kuderen és Ike Haxtonon keresztül vezetett a fináléba, bár korántsem volt egyszerű sorsolása. Mindkét meccse több mint 10 órán keresztül zajlott, különösen a Haxton elleni párharc nyúlt maratonira, majdnem egy napon keresztül nyüstölték egymást.

Daniel Cates finálés szereplése egyáltalán nem meglepő, a világ legjobb No Limit Hold’em Heads Up játékosának titulált amerikai bár könnyebb ágat kapott, az Alexander Roumeliotis és Phil Galfond felett aratott győzelmei mindenképpen elismerésre méltóak.

A döntő összecsapásra ma délután kerül sor, Cates az esélyesebb, annak ellenére, hogy ellenfele egy napot pihenhetett, viszont Sulsky-t is minden bizonnyal megviselte a maratoni elődöntő.

Az már biztos, hogy mind a ketten 250 ezer dollárt tehetnek zsebre, a győztes viszont ennek duplájával gazdagodik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik