Sport

Milliókat zsebelt be a kopasz pókeres

dollárköteg (dollárköteg)
dollárköteg (dollárköteg)

Ilari Sahamies kaszálta a legnagyobb lóvét idén októberben, a kopasz finn zsugás 1.7 millió dollárt nyert a PokerStars asztalain.

2012 októbere a finn Ilari Sahamiesról szólt főleg, aki hatalmas elszántsággal és remek játékkal az év legnagyobb bukói közül mozdult el, és lett a hónap legtöbbet nyerő zsugása – írja a Poker.hu.

Nem a legjobb éve volt idáig az „Ilari FIN” becenéven kártyázó zsugásnak, október közepéig ugyanis közel 1 millió dolláros veszteséget halmozott fel, amivel az online high stakes ranglisták negatív oldalának biztos tagja volt.

Ez azonban pillanatok alatt szertefoszlott, amikor Sahamies október harmadik harmadában valósággal szárnyra kapott, és megfordította a mérleg nyelvét. Kicsivel több mint egy hét alatt közel 1.7 millió dollárt nyert a PokerStars Pot Limit Omaha asztalain, amivel könnyedén hódította el a hónap legjobb játékosa címet.

Kellett nagyon egy ilyen megindulás Sahamiesnek, aki ezzel már 7-800 ezer dolláros idei profitot tud felmutatni, ami könnyedén lehet ennek a két, vagy akár háromszorosa is az év végére, csak tartson ki a lendülete.

Ha pedig a negatív listát is megemlítettük, akkor a korántsem büszke „hónap hala” címet az ismeretlen zsugás, „patpatman” gyűjtötte be, aki félelmetesen sok pénzt bukott októberben, 1.1 millió dollárt osztott szét ellenfelei között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik