Sport

Tóth Redmond döntőt játszhat Barcelonában

Bejutott a nyolcfős fináléba Tóth Redmond a WPT National Barcelona főversenyén, a hatodik pozícióból veheti fel a harcot a 88 500 eurós fődíjért.

Tóth Redmond az élről várhatta a World Poker Tour National Barcelona főversenyének utolsó előtti napját. A magyar játékos remek játékának köszönhetően be is jutott a nyolcfős döntő asztalra is, amelyen már a 88 500 eurót érő bajnoki cím lesz a tét ma délután – írja Magyarország vezető pókeres oldala.

39 mindenre elszánt zsugás tért vissza a Casino Barcelona asztalaihoz, a céljuk a pénzbeérés és a döntő asztalra jutás volt az 1 650 euró nevezési díjú WPT National Barcelona főversenyén.

Tóth Redmond révén egy magyar játékos vezette a mezőnyt, aki így remek esélyekkel várta az elődöntőt. Rögtön a játéknap elején kiejtette a spanyol Pere Estatuet, amikor is ászpárral került allin, ellenfele A-Q lapokat mutatott, ami nem javult Tóth handje ellen a 2-8-6-4-2 közös lapoknak köszönhetően.

Tóth végig remekül játszott, és sikeresen be is jutott a nyolcfős fináléba, amit holtversenyben a hatodik helyről kezdhet majd meg, az élen a haza játékos, Sergio Aídó várhatja a döntőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik