Sport

Kedvezményes belépő a Baselbe utazó fehérvári szurkolóknak

Székesfehérvár polgármestere, három képviselő és a Videoton FC is támogatja a visszavágóra jegyet váltókat.

Hibátlanul szerepel a Videoton FC az Európa Liga csoportkörének hazai mérkőzésein. Az immár nemzetközi mezőnyben is menetelő együttest jelentős, – minden eddigit felülmúló – szurkolói támogatás övezi.

Sokak álma vált valóra, amikor a Videoton FC kiharcolta az Európa Liga csoportkörébe jutást. Már addig is jelentős volt a csapatot bíztatók száma, ám a nemzetközi mérkőzésekre elővételben eladott jegyek száma jelentősen megnőtt. Nem is csoda, hiszen eddig minden hazai meccsét hozza a fehérvári együttes. Ehhez a példaértékű szakmai munka mellett a „hangos és emberektől nyüzsgő lelátók” is kellenek. Van egy lelkes „szurkolói mag”, amely az idegenbeli meccsekre is elkíséri a csapatot, most éppen Baselbe készülnek. A svájci utazás is költségekkel jár, illetve a belépőjegy is drágább, mint a hazai meccsekre. A szurkolók kitartását és lelkes lokálpatrióta magatartását megköszönve most Székesfehérvár és a Klub összefogott, hogy az eredetihez képest fél áron, 5800 helyett 2900 forintért válthasson belépőt kétszáz kiutazó fehérvári a Basel elleni visszavágóra. Ehhez járul hozzá Cser Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, a Videoton FC, valamint három futballszerető önkormányzati képviselő, Juhász László, Viza Attila és dr. Kovács Zsolt.

Az együttműködés tehát azt jelenti, hogy Székesfehérvár polgármestere 100.000 Ft-ot, Juhász László önkormányzati képviselő 200.000 Ft-ot, dr. Kovács Zsolt önkormányzati képviselő 100.000 Ft-ot, Viza Attila önkormányzati képviselő pedig 50.000 Ft-ot ajánlott fel a november 8–i, baseli mérkőzésre jegyet váltók támogatására. Ehhez jön még a Videoton FC felajánlása.

„Mindezek eredményeként a kinti meccsjegyet fél áron, azaz 5800 Ft helyett 2900 Ft-ért vehetik meg a szurkolók. Először a fehérváriak kiutazásának támogatása merült fel ötletként, de a belépőjegy támogatása több embert érint, így kétszáz, a csapatot elkísérő szurkolónak kedvezményes árat tudunk nyújtani, azoknak is, akik nem a klub által indított busszal mennek Svájcba.” – ismertette a részleteket Várkonyi Ádám, a Videoton FC kereskedelmi és marketing igazgatója.

Az FC Basel elleni svájci visszavágóra kizárólag a VidiShopban, a mai naptól
november 5.-ig válthatják meg a kedvezményes belépőt az érdeklődő szurkolók. A klub kedvezményes utazási lehetőséget is kínál a drukkereknek: 20.000 forintért válthatják meg a buszjegyet az érdeklődők azokra a buszokra, amelyek Székesfehérvárról indulnak majd Baselbe a mérkőzés előtti nap estéjén, és a meccs után közvetlenül indulnak haza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik