Sport

Visszapillantó: Ő legalább bizonyított

Váratlan, és sokkoló vereséggel zárt a Fehérvár KC a Siófók ellen, a fehérváriak irányítója Tilinger Tamara volt az egyetlen, aki kiemelkedett társai közül.

Egy biztos – nem rajta múlott… Tilinger Tamara nemcsak higgadtan próbálta meg játszani, hanem űzte, hajtotta csapattársait. Más kérdés, hogy a találkozó fontosságát jóformán csak ő érezte át, és önmagáért beszél az a statisztikai adat is, hogy ő próbálkozott meg a legtöbb kapura lövéssel, és ő lett csapata legeredményesebb játékosa is nyolc találatával.

– Nagyon nehéz mit mondani most hirtelen ez az eredmény után. Az első félidőben túlontúl nagy előnyt adtunk a Siófoknak, ez volt a döntő hiba. Ugyan lett volna mód a hátrány ledolgozására, de amikor feljöttünk egy-két gólra, mindig volt náluk olyan, aki lendített a csapatukon, belőlünk pedig nagyon sokat kivett ez a felkapaszkodás. Nem állt össze jól a védekezésünk, sok lerohanás gólt kaptunk, és ez volt a fő probléma. Minden meccs után át szoktam gondolni én is, mik voltak jók, és mik nem sikerültek úgy, ahogy szerettük volna. Nem valószínű, hogy túl könnyen túl tudom tenni magma ezen az eredményen. Mit kellett volna, mit nem? Egy biztos, tiszta fejjel kell kezdenünk majd a jövő heti munkát. – nyilatkozta a Fehérvár KC házi góllövőlistájának élére ugró (34 góllal) Tilinger.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik