Sport

Kosárlabda: Hegyek, völgyek között

Az Alba Fehérvár megszerezte második győzelmét a bajnokságban, ám Bódi Ferenc csapatkapitány szerint van még miben javulnia a csapatnak.

A PVSK-Pannonpower három negyeden keresztül meg-megrángatta az „oroszlán bajszát”, és csak az utolsó tíz percben sikerült a fehérváriaknak ellenfelük fölé kerekedni (73-65). Bódi Ferenc már a 2004-05-ös bajnokságban is szolgálta a kék-fehéreket, és kis megszakítással évek óta a csapat erőssége, így ő igazán jól ismeri a gárdát.

– Hullámvölgyek, hullámhegyek jellemezték ezt mérkőzést, de ahogy a közmondásban is áll, „minden jó, ha a vége jó”! Már, pedig nekünk nagyon fontos volt, hogy ezt a meccset is behúzzuk. Valóban nem játszottuk jól, de a harcosság megvolt a csapatban. Az elején egész jól kezdtünk, aztán a 6. perctől valamilyen oknál fogva megállt a lendületünk. Ezt ki kell küszöbölnünk a későbbiekben, mert ez komolyabb csapatok ellen nem fér bele. Ebből is tanulnunk kell, biztos vagyok abban, hogy meccsről-meccsre jobbak leszünk! – nyilatkozta a Fehérvár24-nek Bódi Ferenc

Ajánlott videó

Olvasói sztorik