Sport

Visszapillantó: Igazi erősítést jelent

A Fehérvár Futsal – Balogh 2000 csapata a nagypályás, NBII-es Csákvárról igazolt labdarúgók segítségével lépett túl a Vác csapatán. A főszereplők közül Béres Zoltánt szólaltattuk meg.

Béres rutinos labdarúgónak számít, s nem véletlen, hogy többek között rá is esett a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapatának választása, amikor a Csákvári TK gárdájával kötött együttműködési szerződés alapján több játékos is került a futsalosokhoz.

A 33 esztendős játákosnak jelentős futsalos múltja is van, hiszen 2008-ban az Alba Regia csapatában is megfordult – a fehérváriak jelenlegi mestere, Beszédes Sándor irányítása alatt. Nagypályán megfordult a Felcsút SE, a Martonvásár, a Százhalombatta, az Alka, az Alba Regia FC, és a Móri SE együttesében, ezután igazolt 2010 nyarán a Csákvári TK-hoz.

Döntő érdemeket szerzett a Váci Futsal SE elleni hétfő esti diadalban, két góllal, és több gólpasszal járult hozzá csapata 15-3-as győzelméhez.

– A Magyar Kupában (5-6 – a szerk.) nem játszottam még ellenük, mindenképpen szorosabb eredményre számítottam, jól játszottunk, az ottani meccshez képest megerősödve. Megérdemelten nyertünk. Az igazsághoz tartozik, hogy nekünk volt két jó sorunk, amely összeszokott társaság, míg az ellenfél eléggé foghíjas kerettel érkezett. Sebességben, játékban, agresszivitásban, és helyzetkihasználásban is sokkal jobbak voltunk. Nem számítottam ilyen jó bajnoki rajtra, gólerősek vagyunk, de nem szabad elfelejteni, hogy a Fradi, és a Dunakeszi erős együttesek, és velük leszünk harcban a bajnoki címért. Ellenük nagy valószínűséggel szorosabb meccseket fogunk játszani. A Csákvár csapatával történt megegyezés értelmében, edzőnk Bognár György hétfőn, és kedden elenged minket, ha komoly mérkőzésünk, vagy edzésünk van. Hajlanak arra, hogy mi mindig itt legyünk. Tényleg volt kispályás múltunk, az NB II-t annak idején Beszédes Sándor vezetésével meg is nyertük, de egyéb okok miatt nem indultunk az első osztályban. Természetesen vannak céljaink, bajnokságot kell nyernünk, ezért küzdünk! – nyilatkozta a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik