Sport

Orosz pókeres az idei online világbajnok

póker (póker)
póker (póker)

Véget ért a PokerStars World Championship of Online Poker versenysorozata, a főversenyen egy orosz mikró limites játékos szerezte meg a győzelmet.

Két tornával zárult le a PokerStars WCOOP-je, az online világbajnokságnak is aposztrofált versenysorozat főeseményén egy orosz amatőr zsugás tudott győzedelmeskedni, amivel kereken egymillió dollárt nyert – írja a Poker.hu.

Vasárnap rajtolt el a World Championship of Online Poker utolsó két eseménye a PokerStarson. A 215 dolláros eventen 9569-en vettek részt, amivel egymillió kilencszázezer dolláros fődíj alakult ki.

A fináléba sajnos nem jutott magyar játékos, a legtovább „PatGarret01”-nek sikerült elküzdenie magát, a 16. helyen 4 975 dollárt nyert.

A másik verseny számított a főeseménynek, melyre 5 200 dollárért lehetett nevezni. Ezt a hatalmas összeget 1 825-en fizették be, amellyel 9 millió dollár fölé nőtt a nyereményalap.

Négy magyar játékos is fizetős helyekre ért, Zsuffa „Heavenwalker” Miklós, Tóth „SlyderS1” Béla, „Vzsolt800” és „jmcs12” is tízezer dollár értékben részesült a díjazásból.

A győzelmet hatfős alkut követően egy ismeretlen orosz játékos, mégpedig „maratik” szerezte meg, amivel egészen pontosan egymillió kilencszázhét dollárt nyert.

A bajnoki címe már csak azért is elképesztő teljesítmény, ugyanis „maratik” egy hihetetlen hosszú szatellit tortúrán esett át, mielőtt egyáltalán megnyerte a belépőjét a főversenyre.

Ha pedig már ott járt, akkor élete legnagyobb nyereményét aratta le, de egyébként a döntőben mindenki öt számjegynél nagyobb összeget tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik