Sport

Újabb fájó vereségbe szaladt bele a Fehérvár

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 4-2-re kikapott a Dornbirn vendégeként az osztrák bázisú bajnokság pénteki játéknapján.

Miután múlt vasárnap csúfos vereséget szenvedett hazai jégen a Sapa Fehérvár AV19, pénteken az újonc Dornbirn otthonába a kötelező győzelem reményében utazott el a csapat. Tette mindezt úgy, hogy a héten már válságülést tartottak a rosszul rajtoló klubnál, ahol végül úgy döntöttek a vezetők, hogy megadják a bizalmat a jelenlegi keretnek mind a játékosok, mind a szakmai stáb terén.

Neki is esett ellenfelének a Volán, amely Metcalfe révén már a találkozó elején megszerezte a vezetést, melyet 20 percnyi játék után is meg tudott őrizni. A második harmadban aztán már kapujához szegezte a székesfehérváriakat a hazai együttes, fordított is, majd Banham egyenlített emberelőnyből. Így is hátrányból várta a záró felvonást a Fehérvár, Kozek mattolta Munrót. Nem változott az állás a hajráig, így Kevin Primeau kapuslehozatallal próbálkozott, ám nem jött be a húzása, 4-2-re nyert a Dornbirn.

Kérdés most már, hogy Ocskay Gáborék türelme meddig tart ki.

Eredmény – EBEL, 5. forduló
Dornbirn – Sapa Fehérvár AV19 4-2 (0-1, 3-1, 1-0)

Gólszerzők: Aarssen, Mitchell, Kozek, Petrik illetve Metcalfe, Banham

Ajánlott videó

Olvasói sztorik