Sport

Kisebb magyar sikerek az online pókervilágbajnokságon

póker (póker)
póker (póker)

„Lyzardos” döntőt játszhatott a vegyes Hold’em/Omaha eseményen, „probirs” ugyanezen a tornán 12., míg „jampiriki” 13. helyet szerzett az 1,050 dolláros versenyen.

Két nagyobb tornát is rendeztek a PokerStars online világbajnokságán, a finálé közelébe jutott Németh „probirs” András és Scheili „jampiriki” Richárd, míg döntőt játszhatott Kövesi „lyzardos” Attilaírja a Poker.hu.

Viszonylag csendben telt az elmúlt pár nap magyar szempontból a PokerStars World Championship of Online Poker versenysorozatán.

A 48-as eseményen viszont két kisebb magyar érdekeltség is volt, Kövesi „lyzardos” Attila ugyanis döntőbe jutott 1132 játékos közül a 320 dolláros No Limit Hold’em / Pot Limit Omaha tornán.

Itt viszont nem tudott kimagasló eredményt elérni, a nyolcadik helyen távozott, amikor hatos párja nem tartott ki ellenfele K-9 kombinációja ellen.

Ugyanezen a tornán a sokáig Kövesivel fej-fej mellett haladó Németh „probirs” András a 12. helyet szerezte meg, ami 3 226 dollárt hozott neki a konyhára.

A WCOOP 50-es eseményén szintén volt magyar érdekeltség, igaz a nagy siker itt is elmaradt. Scheili „jampiriki” Richárd hiába várhatta az élről a verseny második napját, végül nem jutott döntő asztalra az 1 050 dollár nevezési díjú tornán.

Scheili a 13-an helyen zárt, ami 9 025 dollárt eredményezett számára. Ezen a versenyen a 66. helyet szerezte még meg”Vzsolt800″, 3 270 dollárt kapott, aki eddig a legjobban szereplő magyar játékos a PokerStars idei online világbajnokságán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik