Sport

Gelencsér Péter ismét hatalmas összeget nyert a PokerStarson

A pókerről Ironmanre váltó Gelencsér Péter – visszatérve az asztalokhoz – pár napon belül pedig kétszer is 20 ezer dollár feletti nyereménnyel jelentkezett.

Mint ahogy megírtuk, a PokerStars online világbajnokság idejére visszatérő Gelencsér „Iteopepe88” Péter második helyet szerzett a 2-7 Triple Draw eseményen, amelyen 22 ezer dollárt nyert. Ezt a teljesítményét vasárnap egy kicsivel megfejelte, a The Big 55 tornán menetelt győzelemig, ami 23 ezer dollárt ért számára – írja a Poker.hu.

A mindössze 24 éves srác egy fogadásból volt „kénytelen” végigcsinálni az Ironmant, de ha már így alakult, akkor bele is szeretett a sportágba. Közel két év kihagyás után viszont most újra a virtuális pókerasztal jelenti számára a harcmezőt.

A hihetetlenül tehetséges zsugás a vegyes pókerjátékok itthoni koronázatlan királya, amit bizonyított is a szombatról vasárnap hajnalra elért második helyével a WCOOP 2-7 Triple Draw eventjén.

A remek teljesítményére vasárnap tette fel a koronát, ugyanis a The Big 55 nevű regulár tornán egészen a győzelemig menetelt.

2900 játékos nevezett a tornára, 145 ezer dollár lett a nyereményalap, melyből 378 zsugás osztozhatott. Számos magyar pénzbeérés mellett természetesen kiemelkedik Gelencsér eredménye, aki a Heads Upban a lengyel „plo17pl”-t verte, és ezzel 22 910 dollárt tehetett zsebre.

A két tornán összesen 45 ezer dollárt, átszámolva közel 10 millió forintot nyert, amit valószínűleg minden zsugás elfogadna a világon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik