Sport

Jegyeket, bérleteket tessék!

Keddtől, szeptember 18-tól kaphatóak a Videoton FC hazai, Európa Liga-csoportmérkőzéseire szóló jegyek és bérletek.

Felkészülve a megnövekedett szurkolói érdeklődésre, a fehérváriak jegyértékesítési hálózata két új budapesti ponttal (Broadway Jegyiroda), a Sóstói Stadionban pedig 276 új székkel bővítették a férőhelyek számát. Szeptember 18. és szeptember 25. között csak Európa Liga-bérletet, azaz a három hazai EL-meccs belépőjét lehet egyidejűleg megvásárolni. Ebben az időszakban a szezonbérlettel rendelkező szurkolók akciós áron maximum két darab Európa Liga-bérletet vásárolhatnak, amelyből az egyik a szezonbérleten feltüntetett saját helyre szól, míg a másik a rendelkezésre álló szabad helyek bármelyikére. Teljes áru bérlet korlátlan mennyiségben vásárolható a szabad helyekre, szezonbérlettel rendelkező és nem rendelkező szurkolók részére is.

Szeptember 26. és október 3. között felszabadítják a szezonbérletesek számára fenntartott, de ki nem használt foglalásokat, így ebben az időszakban már nem lehet igénybe venni a szezonbérletes kedvezményt. Szintén szeptember 26-tól – az Európa Liga-bérlet mellett – megnyílik a lehetőség az egyes meccsekre külön-külön történő jegyvásárlásra is.

Október 4-én, a Videoton FC első hazai EL-meccsének, a Sporting CP elleni találkozónak a napján még lesz lehetőség Európa Liga-bérlet, valamint mérkőzésjegy vásárlására is.

A klub közlése szerint az EL-mérkőzésekre nincsen lehetőség online jegyvásárlásra, és VidiClub kedvezmény sem lesz érvényben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik