Sport

Jégkorong: Lesz ez még jobb is

jegkorong(210x140)(1).jpg (jégkorong, )
jegkorong(210x140)(1).jpg (jégkorong, )

4-2-es vereséggel kezdte a szezont a SAPA Fehérvár AV 19 csapata, a tavalyi gólkirály Sofron István azonban ezúttal is eredményes volt.

– Jó szokásához híven góllal nyitott, de akár megduplázhatta volna találatai számát, ha az első harmad végén nem hagy ki egy hatalmas helyzetet!

Igen, sajnos tényleg kínálkozó lehetőség volt, és ez rá is nyomta a bélyegét az első harmadbeli játékomra. Egy ilyen szituáció egy kicsit elveszi az ember önbizalmát, de szerencsére aránylag gyorsan túl tudtam lépni rajta. Kaptam egy gyönyörű passzt Ladányi Balázstól, és sikerült a gólomnál jó megoldást választanom. Örülök neki, de azért ez nem lehet teljes, mert kikaptunk, de van még hátra az alapszakaszból negyvenhárom meccs, úgyhogy semmi sincs veszve, van lehetőségünk a javításra. Egy jó csapattól szenvedtünk vereséget, igaz, hogy hazai pályán, és nem is játszottunk jól. Tanulnunk kell a hibáinkból, és biztos vagyok benne a következő, bécsi meccsünkön már sokkal jobbak leszünk, mert ott nyernünk kellene.

– Mi lehetett az oka annak, hogy egy kissé tompának tűnt a csapat?

Lehetne kifogásokat, találni, egy kicsit a jég minősége se volt az igazi, meleg volt, de ezek ugyanúgy zavarták az ellenfelet is. Most rázódik össze a csapat, kell azért pár mérkőzés, amíg mindenki megtalálja a helyét, és az edző is eldönti ki, hogyan tud egymással játszani. Kétségtelen, hogy ezen a mérkőzésen nem voltunk csúcsformában, de ez változni fog, abban egészen biztos vagyok! – nyilatkozta Sofron István a Fehérvár24-nek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik