Sport

Atlétika: Amikor egy álomból valóság lesz

Hosszú évek óta vártak arra a fehérvári atléták, hogy igazán korszerű körülmények között készülhessenek, télen-nyáron egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

Hirt Károly, az Arak Atlétikai Klub elnöke igazán örül annak, hogy az 1994-ben elképzelt atlétikai bázissal végre nemcsak a tervezőasztalon találkozik, hanem a beruházás egy éven belül valóra is válik.

„Végtelen nagy megelégedettséggel tölt el bennünket, mert ez azt jelzi, hogy a kitartó munkának az lesz az eredménye, hogy elismerik az erőfeszítéseinket, elismerik azt, hogy vannak elképzeléseink, és vannak eredményeink. Egyben ez azt is jelenti, hogy a feltételeink nagyban javulnak. Csak a labdarúgáshoz tudnám hirtelen hasonlítani, amikor annak idején elkezdték rongylabdával játszani, és ma már mérnöki pontossággal megtervezett labdákkal találkozhatunk. Ez számunkra legalább akkora változást, előrelépést fog jelenteni, hogy fedett létesítmények, korszerű öltözők, légkondicionált teremcsarnok, fedett lelátó áll majd rendelkezésünkre. Nyilván ez nem az első, 370 milliós beruházásnál, hanem a következő évben valósulhat meg, de ez valóban európai szintű felkészülési lehetőséget biztosít” – nyilatkozta a Fehérvár24-nek Hirt Károly.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik