Sport

Egy-egy győzelem és döntetlen a nyitányon

A Fehérvár KC és a BB-Békéscsabai ENKSE számára az utánpótlás-csapatok előrehozott mérkőzéseivel már szerdán megkezdődött a női kézilabda NBI 2012/13-as idénye.

A junioroknál az FKC hétgólos hátrányt dolgozott le a második félidőben, majd az utolsó percben, egyenlő állásnál előbb a vendégek szereztek gólt hétméteresből, amit Kuhinkó Vivien időntúli büntetővel egyenlített ki beállítva a 33-33-as végeredményt.

Az ifjúságiaknál a végjátékban dőlt el meccs az FKC javára: a találkozó utolsó három gólját Rezsnyák Csaba tanítványai szerezték, és 26-23-ra megnyerték a mérkőzést.

Junior NBI, 1. forduló:

Fehérvár KC – BB-Békéscsabai ENKSE 33-33 (15-18)

FKC: Pőcze, Szendrey (kapusok), Csiki 8 (2), Kuhinkó 7 (2), Becséri K. 5 (2), Pintér 5, Kőszegi 2, Májer 2, Minárik 2 (1), Hrabovszky 1, Zsigmond A. 1, Becséri A., Sasfalvi. Edző: Rezsnyák Csaba.

– Igazi szezonkezdés sok idegességgel, izgulással, ingadozó játékkal és nagy küzdéssel. A félidei hátrányunkat kapkodva, pontatlanul akartuk lefaragni, így a Békéscsaba jelentős előnybe került. Ezt védekezés-váltással és lerohanásainkkal azonban a hajrára ledolgoztuk. Végsőkig kiélezett csatában tartottuk itthon az egyik pontot. – nyilatkozta a mérkőzés után Rezsnyák Csaba, az FKC edzője

Ifjúsági NBI, 1. forduló:

Fehérvár KC – BB-Békéscsabai ENKSE 26-23 (13-13)

FKC: Szendrey, Bernáth, Szentesi (kapusok), Szemenyei 11 (4), Becséri A. 6, Májer 5, Czuczu 2 (1), Kovács 2, Galambos, Kolics, Rideg, Sasfalvi, Sebestyén, Tóth. Edző: Rezsnyák Csaba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik