Sport

Ilari Sahamies a döntő chipleadere Barcelonában

A kopasz finn, Ilari Sahamies kezdheti meg élről az European Poker Tour Barcelona főversenyének fináléját.

Összeült az EPT Barcelona nyolcfős döntő asztala, a ma délután rajtoló finálé legnagyobb esélyese Ilari Sahamies, aki az élről kezdheti majd meg a végső küzdelmeket – írja a Poker.hu.

A spanyol Samuel Rodriguez vezetett 24 főnél az EPT Barcelona ötödik napján, amelyen a játékosok már a döntő asztalra jutásért küzdöttek.

A mezőnyben még jó pár ismert külföldi zsugás volt megtalálható, közülük nem jutott döntőbe a walesi EPT bajnok Roberto Romanello, kiesett a holland PokerStars SportStar, Fatima Moreira de Melo, és az utolsó versenyben maradt hölgy, a francia Lucille Cailly is távozni kényszerült.

A legpechesebb játékos a kilencedik helyet távozó orosz Ole Schemion volt, aki éppen hogy csak lemaradt a döntőről, amikor Ilari Sahamies búcsúztatta őt.

A kopasz finn zsugás nyolcas párral adta meg Schemion A-K lapjára mondott allinjét, és a 3-Q-3-J-7 közös lapokon kitartottak a nyolcasok. Sahamies az élre ugrott, 7885 000 zsetonjával ő kezdheti meg chipleaderként a mai finálét.

A döntőben ott lehet még a korábbi Full Tilt profi, John Juanda is, bejutott még Rodriguez és harmadik játéknapot megnyerő cseh Antonin Duda is megküzdhet még az egymillió eurós fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik