carl lewis (carl lewis, )
Sport

Budapestre érkezik Carl Lewis

A legendás sportoló a 27. Nike Budapest Félmaraton kapcsán utazik hazánkba, és ingyenes edzést is tart majd.

A kilencszeres olimpiai bajnok célja, hogy minél több embert motiváljon a sportolásra. Carl Lewis annyira komolyan gondolja ezt, hogy a félmaratoni felkészülés finisében, augusztus 29-én este ingyenes edzést tart a margitszigeti Nike+ Run Clubban, ahol a különleges vendég mellett ingyenes öltözési lehetőség, cipőteszt vár mindenkit.

A 27. Nike Budapest Félmaraton Magyarország legkedveltebb utcai 21 kilométeres versenye, amely a főváros legszebb részein halad át. A szeptemberi futóesemény része a Nike hivatalos nemzetközi versenylistájának, amely szeptembertől decemberig 34 városban, közel 400 000 futó részvételével zajlik.

A résztvevőket a világ legnagyobb futóközössége, a Nikeplus oldal köti össze, ahol bárki megoszthatja futónaplóját, követheti fejlődését, motiválhatja magát és az egész közösséget. A megújult honlapon jelenleg 7 millió regisztrált tag van.

Carl Lewis kilenc alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokára olimpiai játékokon, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 1999-ben az évszázad sportolójának választotta. A legendás sportoló kilenc olimpiai aranyérme mellett nyolc alkalommal szerzett világbajnoki címet.

A Nike+ Run Club edzésre regisztráció szükséges, amelyet az alábbi oldalon lehet megtenni:  www.facebook.com/NikeRunningHungary

A 27. Nike Budapest Félmaratonra a www.futanet.hu oldalon lehet regisztrálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!