Sport

Németh András a harmadik napra jutott Cipruson

Egyetlen magyar, Németh András volt már csak a WPT Ciprus második napos mezőnyében, a „probirs” becenévre hallgató zsugás sikeresen jutott a harmadik napra.

A World Poker Tour Ciprus 2. napjának 131 fős mezőnyéből remek játékkal jutott tovább Németh „probirs” András a torna harmadik napjára – írja a Poker.hu.

A magyar online profi 61 100 zsetonjával a középmezőnyben foglalhatott helyet a WPT Merit Cyprus Classic versenyén, az átlagstack 70 ezer fölött járt.

Ez viszont nem akadályozta Némethet, a saját játékát hozva megállíthatatlanul gyűjtögette a zsetonokat, annak ellenére, hogy a versenynap egyik legerősebb asztalát fogta ki.

A játéknapot végül 337 ezer zsetonnal fejezte be, ami a legjobb hetedik helyet jelenti számára. Innen tehát nem lesz megállás a harmadik napon, ahol a mezőny már minden bizonnyal pénzbe ér, még 53 játékos bizakodhat, 17-en viszont üres kézzel távoznak majd.

Az első helyen jelenleg Sam El Sayed helyezkedik el, mögötte szorosan következik pár neves külföldi profi, úgy mint Robert Mizrachi, DavidChinoRheem, Marvin Rettenmeier, Oleksii Kovalchuk és Dominik Nitsche.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik