Sport

Futsalbajnokság szeptembertől

Az egy éve útjára indított fehérvári futsalbajnokság kedvező nevezési díjjal várja a versenyezni vágyó csapatok jelentkezését.

A bajnokságnak szerda és pénteki játéknapokon a Videoton Oktatási Központ ad otthont az MLSZ és Futsal-Hungary közreműködésével, a Labdakergető Baráti Kör SE rendezésében. A pontvadászatba bárki nevezhet, személyi megkötés nincs. Legfeljebb 12 csapat indulhat. A nevező csapatnak be kell fizetnie a nevezési díjat, ki kell töltenie a nevezési lapot és képviseltetnie kell magát a bajnokság kezdete előtti megbeszélésen. A nevezési lapok e-mailben (info@fehervarfutsal) igényelhetők. A nevezések leadásának illetve a nevezési díj befizetésének kezdetéről, módjáról és végső határidejéről a fehervarfutsal.hu című honlap főoldala ad tájékoztatást.

A bajnokság egyligás rendszerben zajlik. A ligán belül a csapatok körmérkőzést, majd visszavágót játszanak egymással a helyezésekért. A győzelemért három pont, a döntetlenért egy pont jár, a vereségért értelemszerűen nem jár pont. A bajnok az, aki a legtöbb pontot gyűjti egy bajnokság során. Azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmény dönt, majd a jobb gólkülönbség, végül a rúgott gólok száma. Egy idény egy évet ölel fel, tehát őszi és tavaszi félév van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik