Sport

Szombaton Érden játszik a Fehérvár KC

A Siófok KC legyőzése után néhány nappal Pål Oldrup Jensen tanítványaira újabb, a magyar bajnokság élvonalához tartozó ellenfél vár.

A Fehérvár KC az előző szezon negyedik helyezettjének, az ÉTV-Érdi VSE-nek az otthonába látogat, ahol újabb felkészülési mérkőzést játszanak.

Mindkét oldalon hiányozni fognak a magyar válogatottban, illetve Londonban szereplő játékosok és szakvezetők, így a hazaiaknál Kovács Anna, Vincze Melinda, a horvát Kristina Franic, illetve a francia válogatott mellett is dolgozó vezetőedző Szabó Edina, míg az FKC-ből Horváth Bernadett, Kristina Trishchuk és a másodedző Siti Bea. Ott lesz viszont a 17 órakor kezdődő meccsen Sandra Nikcsevics, aki ezen a héten újra együtt edzett a fehéváriakkal. A montenegrói átlövő ezt megelőzően hazája válogatottjával készült az olimpiára, de végül nem került be a 14 fős, utazó keretbe; Dragan Adzic szövetségi kapitány tartalékjátékosként jelölte őt az ötkatikás játékokra.

– Kemény feladat vár ránk Érden, ahol az az elvárásom, hogy továbbra is szorgalmasan dolgozzunk a védekezésben, illetve minden játékosom, aki pályára lép, a legjobbját nyújtsa. Általánosságban azt szeretném látni, hogy minden olyan elemben tovább fejlődjünk, amelyeket nap mint nap gyakorlunk. Tudjuk, hogy újra egy jó csapattal találkozunk, és ezért tiszteljük is őket, de ha keményen dolgozunk, és újabb lépéseket teszünk előre, akkor az élmezőnyhöz csapatok is csak a legjobbukkal lehetnek képesek nyerni ellenünk. – nyilatkozta Pål Oldrup Jensen vezetőedző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik