Sport

Szurkoljon villamoson!

Olimpiai villamos (olimpiai villamos)
Olimpiai villamos (olimpiai villamos)

ATeamforce marketing ügynökség ötlete nyomán, a Magyar Olimpiai Bizottság és a BKK engedélyével valósulhat meg a főváros egyik legeredetibb sportos aktivitása, a mozgó olimpiai klub: a Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa..

A világ nagy sporteseményeit a magyar közönség is szenvedélyesen követi. A szervezett ingyenes szurkolói klubok, közel 16 éve elérhetőek a nagyközönség számára is, így a közös szurkolás, a kedvencek eredményeinek közös öröme nem ismeretlen a magyar emberek előtt. A Teamforce sportmarketing ügynökség a londoni olimpiai játékok ideje alatt szerette volna közelebb hozni, elérhetőbbé tenni a magyar emberek számára a sport közösségi élményét, ezért gondolt egy merészet és útjára bocsájtotta a Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosát.

A kívül–belül nemzeti színű ruhába bújtatott hannoveri villamos üde színfoltja lesz a város közlekedésének a következő 19 napban. Július 27-én reggel találkozhat az utazó közönség először a járattal az 1-es villamos vonalán. A további napokban utazni lehet rajta majd a 3-as, 61-es vonalakon is.

„Nagy örömmel fogadtam el a felkérést. Jó érzés egy olyan ötlet létrejöttében bábáskodni, amely közel áll szívemhez. Olimpiai bajnokként, és ma már szurkolóként is elmondhatom, hogy nincs nagyobb élmény, mint magyar sportolókat a dobogón állva látni, értük szorítani, nekik drukkolni. Londonban csak 1 órával lesz kevesebb az idő, így számunkra fontos döntők akár napközben is mehetnek majd az MTV közvetítéseiben, amit a dolgozó emberek biztosan nem tudnak otthon nézni. Amíg a villamoson utaznak a munkahelyükre vagy haza, lehetőségük lesz az utastérben elhelyezett TV-ken nézni az eseményeket. Az is lehet, hogy le sem szállnak a villamosról, még véget nem ér egy kézilabda vagy vízilabda meccs!” – nyilatkozta Fábián László olimpiai bajnok, a projekt szakmai vezetője.

A villamoson az MTV adását nézve, moderátor buzdítja az utasokat és érdeklődőket szurkolásra a magyar sportolók versenyszámai során, kvíz kérdésekre is válaszolhatnak szponzori ajándékokért, és sportos promóciók részesei lehetnek utazásuk során. A szurkolói villamos napi mozgásáról a www.teamforce.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik