Sport

McCartney: Idióta, aki kihagyta Beckhamet a csapatból

paul mccartney (paul mccartney, )
paul mccartney (paul mccartney, )

Sir Paul McCartney"idiótának" nevezte a brit olimpiai labdarúgó-válogatott szakvezetőjét David Beckham kihagyása miatt.

A Beatles egykori basszusgitárosa és dalszerzője – aki majd az ötkarikás megnyitóján is fellép – nem érti, hogy Stuart Pierce miért hagyta ki a britek keretéből a Los Angeles Galaxy kiváló középpályását.

“Ő egy nemzeti hős. Azt hittem, őt választják ki elsőként, mivel fontos szerepe volt abban, hogy egyáltalán Londonba került az olimpia. De egy idióta nem így döntött” – nyilatkozta a 70 esztendős zenész a The Sunnak.

Pierce június végén döntött a csapat összetételéről, és úgy határozott, hogy a három túlkoros egyike sem a 37 éves középpályás lesz: Ryan Giggs, Craig Bellamy és Micah Richards lehet ott a tornán a fiatalokkal a 18 fős keretben.

A kapitány azonban nem törődik a zenész bírálatával, elégedett a brit nemzeti csapattal.

“Nem számít, hogy mit mond McCartney, a királynő vagy a hollywoodi sztárok. Stuart Pierce így rakta össze a csapatot és kész” – mondta a Manchester City egykori trénere.

Pierce állítása szerint azért nem válogatotta be a Real Madrid és Manchester United egykori csillagát, mivel nem lenne elég jó a csapatába. Beckham egyébként még a 35 fős bő keretnek a tagja volt, a szűkítés után azonban már búslakodhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik