Sport

Megvannak a női kézisek kupaellenfelei

kézilabda (kézilabda, )
kézilabda (kézilabda, )

A Békéscsaba a norvég Stabaekkel találkozik a női kézilabda KEK 3. fordulójában, az Érd a fehérorosz Gorodnicsankával játszik az EHF Kupa 2. körében.

A keddi sorsoláson az is eldőlt, hogy ha az Érd túljut riválisán, akkor a következő körben a francia Metz ellen játszik majd. Az érdiek az első mérkőzést Fehéroroszországban október 13-án vagy 14-én, a visszavágót október 20-án vagy 21-én vívják.

A KEK-ben érdekelt másik magyar együttes, a – Békéscsabához hasonlóan a harmadik körben bekapcsolódó – Váci NKSE vagy a horvát Lokomotiva Zagrebbel, vagy a hármas csoport negyedik helyezettjével találkozik a BL-selejtező második fordulójából.

A KEK legutóbbi két kiírását megnyerő FTC Rail-Cargo Hungária a BL-selejtezőben a szlovák Iuventa Michalovcéval találkozik, a bécsi sorsoláson kiderült, hogy ha alulmarad a párharcban, akkor a KEK második körében a cseh Britterm Veseli nad Moravouval játszik.

Az EHF Kupa harmadik körében a Siófok a cseh Sokol Poruba és az orosz Asztrahanocska párharcának győztesével találkozik majd.

A KEK és az EHF Kupa harmadik fordulójában az első mérkőzésekre november 10-én vagy 11-én, a visszavágókra pedig november 17-én vagy 18-án kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik