Sport

Lesz eső a megnyitón? Kialszik a láng? Fogadjon!

murray fáklyával (murray fáklyával)
murray fáklyával (murray fáklyával)

Úgy tűnik, kósza záporokon kívül komolyabb eső nem fenyegeti a londoni olimpia péntek esti nyitóceremóniáját, a fogadóirodák is így érzik.

Bár a nyár a szokásosnál is csapadékosabb Nagy-Britanniában, a londoni olimpia lángja jó időben lobbanhat fel pénteken késő este az Olimpiai Stadionban.

A brit meteorológusok szerint 25 Celsius-fok feletti nappali átlaghőmérséklet várható egész héten – azonban éppen az ötkarikás rajttal egyidőben elkezdődik a lehűlés.

A nyitóünnepség idején is elkél majd a helysznínen a pulcsi, de esőveszély nem lesz, eltekintve attól, ha egy zivatarfelhő tévedne a stadion fölé.

Természetesen lehet fogadni az esőre és ellene is a nyitóceremónián. A patinás William Hill-nél például háromszoros pénzt fizetnek, ha elered az eső az ünnepség alatt. Nagyot, 66-szoros pénzt kaszálhat az, aki arra tippel, hogy az olimpiai fáklya kialszik az utolsó hordozó kezében.

Az sem jár rosszul, aki megkockáztatja, hogy az olimpia alatt valamikor beüt a kánikula, ha a hőmérő higanyszála 38 Celsius-fok fölé kúszik, 12-szeres pénzt lehet kaszálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik