Sport

Az olimpián csak a melegeknek lehet?

Russell Mark (russell mark)
Russell Mark (russell mark)

Az ausztrál sportlövő, Russell Mark kikelt magából, amiért nem aludhat egy szobában feleségével az olimpia idején. Ő úgy véli, ezt csak a meleg párok tehetik majd meg.

Russell Mark dühöngve érkezett meg Londonba, az ötkarikás játékok helyszínére. Az ausztrál lövészcsapat oszlopos tagját ugyanis eltiltotta országa olimpiai bizottsága attól, hogy a szintén az együtteshez tartozó feleségével, Laurynnal aludjon egy szobában.

„Hülyeség ez az egész. Egy csomó homoszexuális pár fog vígan együtt élni az olimpia idején, mi pedig diszkriminálva vagyunk, mert heteroszexuálisak vagyunk” – tajtékzott a 48 esztendős sportoló, aki már a hatodik olimpiájára készül.

Az Ausztrál Olimpiai Bizottság (AOC) azzal védekezett, hogy a többiek kerülnének kellemetlen helyzetbe azzal, ha a Mark házaspár egy szobába kerülne, így megértést kértek a házasoktól.

Russell Mark és felesége nem először kerül a címlapokra az olimpia előtt. Lauryn nemrégiben egy férfimagazin kedvéért pózolt egy arany-zöld bikiniben, a kezében pedig egy shotgunt lóbált, amit a szövetség nem nézett jó szemmel. Russel májusban pedig azzal az ötlettel állt elő, hogy ő márpedig mankiniben fog megjelenni a megnyitó ünnepségen. Az AOC szóvivője udvariasan elutasította a felvetést:

„A kora itt a probléma, Russell már nem mai csirke, a modellévei már rég elszálltak, így nem hinnénk, hogy jól mutatna egy mankiniben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik