Sport

Te mire gyűjtesz?

chio_mobil (hirdetés)
chio_mobil (hirdetés)

Neked is szenvedélyed a gyűjtögetés? Semmit sem dobsz ki, mert tuti jó lesz még valamire? Dobozokba rendszerezve áll otthon az összes kacatod? A Chio zacskóknak most végre hasznát veheted, mert garantált ajándékokra, licites nyereményekre és kedvezményekre válthatod be a bennük lévő kódokat!

Eddig mindig finom falatokról kellett lemondanod ahhoz, hogy összekuporgasd a pénzt a fullosabb cuccokra? Most végre nem kell döntened, hogy ropogtatsz valami finomat, vagy inkább a malacperselybe dobsz, hiszen egy akciós csomagolású Chio-val ez egyszerre is megy. Gyűjts úgy a rengeteg ajándék közül a kedvencedre, hogy közben a ropogtatnivalóról sem mondasz le!

Nézz körül a gyűjtögetés fellegvárában a www.gyujtogetek.hu oldalon, és keresd ki, hogy mire vágysz a legjobban! Három csoportba osztva találod a cool cuccokat, a fix áras ajándékok közül bizonyos kódért cserébe azonnal elviheted a kiszemelt darabot, a licites ajándékot pedig a legmagasabb tétet rakó játékos viszi. Ha nem te nyernéd a licitet, akkor se aggódj, a kódjaidat a licit lejárta után másra költheted. A grando.hu online plázában kedvezményesen juthatsz Chio kódokkal több száz termékhez, nézz körül az ő kínálatukban is!

A gyűjtögetés akár szenvedéllyé is válhat, ám ebben az esetben nincs mitől félned, csak a kódjaid száma fog az egekig emelkedni! Gyűjtögess serényen, és vidd el az iPhone 4S-t, a Vespa robogót, vagy a több száz további ajándék egyikét!
Amit egy sok facebook ismerőssel rendelkező gyűjtögető biztosan nem hagy ki: Riadóztasd a haverokat, hogy töltsék a te számládra a Chio kódokat, ha ők nem gyűjtik! Nekik is megéri, mert a csoportos ajándékok is vannak, amiket utána közösen tudtok felhasználni (gokartozás, paintball).

Ropogtassatok szorgalmasan, és gyűjtsétek a kódokat az ajándékokért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik