Sport

Magyar szurkolói klub Londonban

magyar-szurkolok(960x640)(1).jpg (magyar szurkolók)
magyar-szurkolok(960x640)(1).jpg (magyar szurkolók)

Metróval könnyen elérhető helyen, a Northern Line mentén, az Archway metrómegállótól 50 méterre található az olimpia ideje alatti magyar találkozóhely Londonban.

A londoni magyar szurkolói klub házigazdája és szervezője a londoni magyarok közössége, melynek törzshelye a Dusk Till Down Club. A kétemeletes, tipikus angol épületben magyar fellépők, lemezlovasok, magyar sör és pálinka, magyar ételek várják a vendégeket 200 négyzetméteres fedett kerthelyiségben, két bárban és egy klubhelyiségben.

A szervezők igyekeznek magyar sportolókat is a helyszínre invitálni, így a szurkolók és a Londonban élő magyarok egy-egy kedvencükkel is  találkozhatnak. A magyar olimpiai közvetítés óriás kivetítőkön és plazmatévéken lesz élvezhető, így azok számára is nyomon követhetővé válik a XXX. nyári olimpia, akik nem tartózkodnak éppen valamelyik versenyhelyszínen. 

A klubban a Fiatal magyar borászok közössége révén magyar borvidékek borait is kóstolhatják majd a vendégek, akik számára napközben és este is nyitva áll majd a londoni magyar szurkolói klub.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik