Sport

Amatőr futsal jövőre is

Az idén első ízben útjára indított Fehérvári Futsal Bajnokság jövőre is kedvező nevezési díjjal várja a versenyezni vágyó csapatok jelentkezését.

A bajnokságról pontosabb információkat valamint versenykiírást a Fehérvár futsal honlapján lehet elérni. Jelentkezni és az esetleges kérdésekre választ kapni pedig az info@fehervarfutsal.hu címen tudnak az érdeklődők.

A bajnokságba bárki nevezhet, személyi megkötés nincs (maximálisan 12 csapat). A nevező csapatoknak be kell fizetnie a nevezési díjat, ki kell töltenie a nevezési lapot és képviseltetnie kell magát a bajnokság kezdete előtti megbeszélésen.A nevezési lapok e-mailben igényelhetők (fehervarfutsal@gmail.com). A nevezések leadásának ill. nevezési díj befizetésének kezdetéről, módjáról és végső határidejéről a honlap főoldala ad tájékoztatást.

A bajnokság egyligás rendszerben zajlik. A ligán belül a csapatok körmérkőzést majd visszavágót játszanak egymással a helyezésekért. A győzelemért 3 pont, a döntetlenért 1 pont jár, a vereségért nem jár pont. A bajnok értelemszerűen az, aki a legtöbb pontot gyűjti egy bajnokság során. Azonos pontszám esetén elsősorban az egymás elleni eredmény dönt, majd a jobb gólkülönbség, végül a rúgott gólok száma.Egy idény egy évet ölel fel, tehát őszi és tavaszi félév van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik