Sport

Családi olimpia szombaton a fővárosban

futás (futás, )
futás (futás, )

Sportrendezvényekkel, koncertekkel és kalandparkkal várják az érdeklődőket szombaton az első alkalommal megrendezendő családi olimpián a fővárosban.

A föszervező Paulik András kifejtette: az ingyenes rendezvényen, a budapesti Orczy Parkban, délelőtt 9 órától este 7 óráig várják a családokat. Az érdeklődők a foci és sorversenyek mellett olyan extra mozgásfajtákat is kipróbálhatnak, mint a felfújható “öttusa birodalom”, Eurobungy, légbicikli, léglabda, de lesz kalandpark, ugráló várak és KRESZ Park is. A programokat zenei koncertek színesítik, fellép az Alma Együttes, a Makám Zenekar, a Zabszalma és a Tücsök Zenekar, valamint Pintér Béla.

Az esemény ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, amelyet a http://csaladiolimpia.csaladhalo.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődők. Az Orczy Parkba kilátogatók sportolókkal, paralimpikonnal és politikusokkal is találkozhatnak.

“Azt gondoljuk, hogy ma Magyarországon a legnagyobb értékek őrzői a családok, ezért egy olyan sporttal és zenével teli napot szerveztünk számukra, amelyik izgalmas, egészséges, szórakoztató és hasznos is egyben” – fogalmazott a főszervező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik