Sport

Carter Phillips kétszeres WSOP bajnok lett

A fiatal amerikai Carter Phillips a WSOP Main Event győztes Joe Cadát legyőzve szerezte meg saját maga második világbajnoki címét.

Izgalmas hajrá után Carter Phillips szerezte meg a World Series of Poker 31-es versenyének bajnoki címét, aki ezzel már kétszeres világbajnoknak mondhatja magát – írja a Poker.hu.

Összesen 2811 játékos nevezetett az ezerötszáz dolláros No Limit Hold’em tornára, amely az idei világbajnokság 31. versenye volt.

A döntő asztal két korábbi karkötős versengését hozta, a 2009-es WSOP főverseny győztes Joe Cada és a 2010-ben karkötőt szerzett Carter Phillips küzdöttek az újabb bajnoki címért.

A kilencfős fináléban egy bájos hölgy tudta csak megszorítani az előbb említett srácokat, de végül győzött a tapasztalat, Cherish Andrews a negyedik helyet szerezte meg, amiért 210 ezer dollárt vághatott zsebre.

A Heads Upot a vártaknak megfelelően Cada és Phillips játszhatták, előbbi kezdett előnyből, azonban Phillips hamar fordítani tudott, de számos alkalommal változott az élen álló személye. Az utolsó parti már Phillips vezetésnél zajlott, Q-J-val adta meg Cada 7-8-ra bemondott allinjét.

Az asztalra a T-5-3-5-6 közös lapok érkeztek, így Phillips dáma magassal nyerte meg a tornát, és vált kétszeres WSOP karkötőssé. A győzelme 664 ezer dollárt ért, Cada pedig 412 ezer dollárt tehetett félre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik