Sport

Biros: előbb-utóbb mindenkit meg kell vernünk

vízilabda válogatott (vízilabda válogatott, szivós márton, varga dénes)
vízilabda válogatott (vízilabda válogatott, szivós márton, varga dénes)

Hazatért a tengerentúli körútjáról a férfi-vízilabdaválogatott, és a háromnapos pihenő után a Margitszigeten folytatja az olimpiai felkészülést.

Az eredményeket tekintve felemásan, a tervezett munkát tekintve viszont remekül sikerült a Kanadában és az Egyesült Államokban lezajlott tréningsorozat. Kásásék ugyan kikaptak az USA-tól, valamint a horvátokkal döntetlent játszottak,
ezek az eredmények semmit sem jelentenek, benne voltak a pakliban, ugyanis most kapják a mieink a legnagyobb terhelést.

Mind Kemény Dénes szövetségi kapitány, mind Szécsi Zoltán, a csapat háromszoros olimpiai bajnok kapusa úgy véli, most fáradtnak is kell lennie a fiúknak, ez a normális. Biros Péter szerint nem ebben az időszakban kell megverni legnagyobb ellenfeleinket (hiszen pokoli erős csoportba kerültünk), hanem július végén, augusztus elején, a brit fővárosban.

Esőben kezdődött újra a szigeti készülődés:

A srácok a Sport24-nek elmondták, kétségtelenül a Margitszigeten érzik a legjobban magukat, már várták, hogy hazatérjenek, és itt folytatódjon a felkészülés. A kedd délelőtti tréning egyébként nyárias esőben zajlott.

A magyar válogatott jövő héten előbb Békéscsabán, majd Szolnokon játszik edzőmeccset a Kovács István által irányított Romániával, ezután a hónap végén Olaszországba utaznak a Kemény-fiúk egy nyolccsapatos tornára. Egy írországi torna után július közepén a hagyományos Vodafone-kupa zárja a felkészülési időszakot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik