Sport

Kézilabda: Emberovics Míra visszatért

Azari Fruzsina után egy újabb volt játékosát igazolta le Veszprémből az Alcoa FKC, ezúttal Emberovics Míra tér vissza három év után.

Emberovics Míra három év után tér vissza Székesfehérvárra, ahol 2007-től 2009-ig kézilabdázott. A nyáron a 24. születésnapját ünneplő átlövő úgy fogalmazott, hogy olyan érzéssel csatlakozik egykori csapattársaihoz, mintha el sem ment volna.

– Köztudott, hogy Veszprémben miként alakultak a dolgok, így mindenképpen csapatot kellett váltanom. Az adódó lehetőségek közül egyértelműen a fehérvári volt a legszimpatikusabb. Nem jöttem idegen környezetbe, nagyon kis családias hangulat van itt, ez volt a döntésem egyik oka is. Szinte olyan, mintha el sem mentem volna innen, nagyon jó volt az újratalálkozás a csajokkal; a csapattal és a vezetőséggel is nagyon jó a viszonyom. Szeretnék minél többet játszani, remélem, erre lesz lehetőségem! Védekezésben mindenképp szeretném segíteni a csapatomat, inkább támadásban kell majd fejlődnöm, ami elsősorban önbizalom kérdése lesz.. – nyilatkozta az átlövő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik