Sport

Bivalyerős pólócsapat épül Debrecenben

Kiss-Gergely(210x140)(1).jpg (kiss gergely, )
Kiss-Gergely(210x140)(1).jpg (kiss gergely, )

A Nemzetközi kupaporondra készülő DVSE férfivízilabda-csapatában folytathatja a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely.

Gyöngyösi András tanítványai második élvonalbeli szezonjukat az ötödik helyen zárták, ezzel pedig a cívis városi csapat kiléphet az európai kupaporondra. Ennek fényében a vezetőség jelentősen megerősítené a keretet, az együttes honlapja pedig nem is akármilyen nevekkel „dobálózik”.

Nagyon úgy fest, hogy a Vasastól távozó, háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely Debrecenben folytatja, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor az olimpiai ezüstérmes amerikai, Tony Azevedo is érkezik. Itt azonban nem állna meg menet, a BL-győztes Milos Korolija, a gólkirály Weselovszky László, valamint Komlósi Péter is hamarosan Debrecenbe költözhet, több kulcsemberrel pedig sikerült hosszabbítani.

„Ha minden a terveink szerint alakul, semmivel nem lesz rosszabb a csapatunk, mint a Szolnok, az Eger, a Szeged, vagy a Vasas, tehát akár a bajnoki döntőért is harcban lehetünk, és eldőlni látszik az is, hogy az Európa Kupában indulunk, így hát ott is sokra hivatott lehet ez az együttes” – mondta Gyöngyösi András.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik