Sport

Marvin Rettenmeier a WPT World Championship bajnoka

A német Marvin Rettenmeier nyerte a World Poker Tour World Championshipet, győzelme 1,2 millió dollárt ért a számára.

Egy nap szünet után rendezték meg a WPT World Championship hatfős döntő asztalát, amely a német Marvin Rettenmeier rajt-célt győzelmével ért véget – írja a Poker.hu.

Hatalmas hátrányból kezdték meg Marvin Rettenmeier ellenfelei a World Poker Tour World Championship fináléját. A kérdés az volt, hogy vajon sikerül-e valakinek megállítani a fiatal német profit.

Elsőként Trevor Pope távozott, majd következett Steve O’Dwyer, aki egy hármas allinben esett ki, amelyet Michael Mizrachi nyert meg, aki ezzel át is vette a vezetést, ugyanis miközben kiejtette O”Dwyert, duplázni tudott Rettenmeieren.

Mizrachi első azonban nem tartott sokáig, a Nick Schulmant a negyedik helyen kiejtő Rettenmeier visszavette a vezetést, ráadásul úgy, hogy nem sokkal később Mizrachi is a német játékos áldozatává vált.

A Heads Upba végül még Philippe Ktorza jutott be, akinek nem sok esélye nyílt a győzelemre, a végén bubi párral ment allin, amit Rettenmeier királypárral könnyedén megadott és a A-9-2-T-A közös lapokon könnyedén nyert.

Rettenmeier ezzel 1,2 millió dollárt csapott zsebre, amivel gyakorlatilag megduplázta a karrierje során megkeresett összeget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik