Sport

Curt Kohlberg a WPT World Championship élén

curt-kohlberg (póker, )
curt-kohlberg (póker, )

Az amerikai Curt Kohlberg ugrott a World Poker Tour mezőnyének élére, az egyetlen magyar játékos, Nagygyörgy Tibor sajnos kiesett.

Mindössze 45 fősre csökkent a WPT World Championship mezőnye a harmadik napon, Nagygyörgy Tibor kiesett, Curt Kohlberg pedig átvette a vezetést – írja a Poker.hu.

Összesen 95 játékos tért vissza a World Poker Tour World Championship harmadik játéknapjára, a fura lebonyolításnak köszönhetően azonban ez a szám a nap folyamán 112-re nőtt, ugyanis 17 játékos még élt az utolsó lehetőséggel, és befizették a 25500 dolláros nevezési díjat.

Ez azt jelentette, hogy végül 152 játékos indult el összesen a tornán, a nyereményalap 3 660 500 dollárt lett, amiből 18 játékos veheti ki majd a részét, a győztes ráadásul 1,2 millió dollárt csaphat zsebre.

Egy magyar játékos volt ott a 3. napon, ő az ingatlanokkal foglalkozó, sikeres üzletember, Nagygyörgy Tibor volt, aki mostanság egyre többet szerepel nívós külföldi versenyeken.

Sajnos nem sikerült azonban újabb napot teljesítenie, így olyan illusztris társasággal karöltve búcsúzott, mint Jason Mercier, John Juanda, Jake Cody, Phil Hellmuth, David Williams és Brian Hastings.

A nap végén az amerikai Curt Kohlberg pakolhatta össze a legtöbb zsetont, 913 800-al messze ő gyűjtötte a legtöbbet, amikor is majdnem az átlagstack háromszorosával rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik