Sport

Videoton FC: Szépen szeretnének búcsúzni

(9).jpg ()
(9).jpg ()

Tóth Balázs a Videoton FC rutinos középpályása győzelmet, és jó játékot vár a Pápa elleni utolsó hazai meccsen.

A 34-szeres válogatott fedezet 135 bajnoki mérkőzésen, Magyarországon kizárólag fehérvári színekben lépett pályára, majd hatéves török, belga, és holland légióskodást követően tavaly tért vissza a gyökerekhez. Ha valaki, akkor ő tudja, hogyan kötelező szépen búcsúzni a csapat szurkolóitól. Tóth Balázs évekkel ezelőtt tagja volt a piros-kék együttesnek, amelynek életét rengeteg probléma, anyagi gond kísérte, de a drukkerek mindvégig kiálltak mellettük.

“Természetesen az egész csapat számára nagy öröm volt, hogy sikerült legutóbb legyőznünk a Győri ETO-t. Úgy érzem, minden játékos önbizalmának jót tett a győzelem. A szezon végére sikerült elérnünk azt, hogy a saját kezünkben van a sorsunk – már ami az ezüstérem megszerzését illeti” – mondta a focista.

“A hétvégén az a Lombard Pápa látogat hozzánk, akik ugyan a tabellán jóval hátrébb vannak, mint mondjuk a győriek, ennek ellenére mégsem számítunk könnyű mérkőzésre” – tette hozzá. Balázs szerint a Pápa az elmúlt hetekben bizonyította, hogy egyáltalán nem szabad őket lebecsülni.

“Biztos, hogy egy nagyon nehéz, küzdelmes találkozó vár ránk, azonban a minket jellemző intenzitással szeretnénk ellenük is játszani, és természetesen győzelemmel búcsúznánk szurkolóinktól az utolsó hazai bajnokinkon. Bízom benne, hogy akárcsak egész tavasszal, ezúttal is sokan kijönnek szurkolni nekünk!” – nyilatkozta Tóth Balázs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik