Sport

Futsal bajnokhoz méltó győzelem

Igazi futsal ünnepet varázsolt a Budaörsi Sportcsarnokba az elődöntő második mérkőzésén a Rába ETO.

Az Aramis, amely hazai pályán szerette volna kiköszörülni az előző mérkőzésen elszenvedett vereség miatti csorbát, nem tudott felnőni a feladathoz. Ezen az estén csak egy csapat volt a pályán, az ETO, és minden tekintetben ellenfele fölé nőtt. Szinte el sem kezdődött a mérkőzés, már hárommal vezetett a győri csapat.

Ramada, Lódi, Gyurcsányi volt a gólszerzők sora, és az eredményjelző órája még csak 5 percet mutatott. Tetszése szerint alakította ki helyzeteit az ETO, nem volt csoda, hogy Frank Tamás időt kért, hogy rendezze a sorokat. Agresszívebb lett az Aramis, de a játékvezetők mintha nem mértek volna azonos mércével, csak az ETO oldalán gyűltek a szabálytalanságok. Harnisch Ákos gólja után a győri alakulatnál összegyűlt a hat szabálytalanság, így Roni kétszer próbálkozhatott tízméteressel, ebből egyszer sikerrel. Ramada azonban úgy gondolta, maradjon a különbség, és a félidő lefújása előtt beállította az 5-1-es eredményt.

A második félidő úgy kezdődött, mint az első. A győriek játékát nem tudta követni az Aramis, így 6 perc alatt még hárommal nőtt a különbség a két csapat között. Ali, Café, Harnisch volt a gólok sora, ebben az időszakban szenzációsan játszott a Rába ETO. Az Aramis becsülettel küzdött, de nem volt ellenszerük az ETO játékára. Lódi második gólja után a játékvezetők egy könnyen befújt hatmétereshez juttatták a budaörsieket, ezt Roni kegyetlenül bevágta, kettőre növelve góljai számát.

A 40. percben a mérkőzés végét váró győri védők mellett még Korozmán is betalált, kialakítva a 9-3-as végeredményt. “Én mindig tisztelem az ellenfelet, de ez egy könnyű mérkőzés volt számunkra, nem okozott nehézséget a győzelem megszerzése. Az Aramis csak kozmetikázni tudott az eredményen, így igazából végig kézben tartottuk a találkozót. Minden játékosommal elégedett vagyok, és remélem, hétfőn begyűjtjük harmadik győzelmünket” – nyilatkozta portálunknak Marco Angulo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik