Sport

Hamarosan pont kerülhet a Full Tilt Poker ügy végére?

A PokerStars, a Full Tilt Poker és az Amerikai Igazságügyi Minisztérium hamarosan megegyezik egymással, és végre megindulhat a játékosok kifizetése.

Már több mint egy éve folytatódik a Full Tilt Poker kálváriája, a meghiúsult Groupe Bernard Tapie felvásárlás után most úgy tűnik, hogy a PokerStars ér révbe a hajdanán legnagyobb riválisaként tekintett FTP megvételének ügyében – írja a Poker.hu.

Miután Bernard Tapie végleg lemondott a Full Tilt megvételéről, világszerte tört össze több ezer még reménykedő szív. A játékosok a francia üzletemberben látták a megváltót, viszont egy éves egyezkedés után a GBT-nek nem sikerült megállapodni az Amerikai Igazságügyi Minisztériummal, és végül nem lett semmi az üzletből.

Pár nappal később azonban bejelentkezett a PokerStars, miszerint ők is tárgyalásokat folytatnak a minisztériummal, és minden valószínűség szerint meg is tudnak állapodni.

Ekkor a játékosok kérkedve, de végül is elfogadták a tényt, miszerint a két legnagyobb ősellenségből hamarosan egy hatalmas pókeroldal lesz, de legalább a pénzeiket visszakapják.

Egyes források szerint a kifizetési folyamat hamarosan, mégpedig úgy tíz napon belül kezdetét veszi, pontos időpont még nincs, a szakember javában dolgoznak a tömeges pénzkivételek tervén.

Ha ez sikerül, akkor nem csak az amerikai, de a világ többi részén élő játékosok is megkapják pénzeiket, amik a becslések szerint meghaladják a 300 millió dollárt.

Ha pedig ez megtörtént, akkor a rövidesen megnyíló amerikai piacra a PokerStars és Full Tilt Poker együttes erővel törhet be, vagyis térhet vissza a Fekete Péntek óta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik