Sport

A kadetek kikaptak, a juniorok nyertek

A rögbi utánpótlás bajnokságban a Fehérvár Rugby Klub csapatai felemás mérleggel zártak Kecskeméten.

Kecskeméti ARC – Fehérvár Rugby Klub 14-55 (14-7)

Jól kezdett az FRC kadet csapata a Kecskemét ellen Kerék Ádám 7 pont és Kovács Milán 5. Kerék+ 2 14 – 7 re vezettek az első félidő 15. percéig. A Kecskemét ekkor “feltérképezte” a fehérváriak gyenge pontját, sorra áttörtek a tolongás csapatrészén, a félidőben már 19 – 14 vezetett a Kecskemét. A második félidőben Wollek Gábor (FRC) sérülése folytán sorra vitte a célokat a Kecskemét

Kecskeméti ARC – Fehérvár Rugby Klub 0-74 (0-47)

A junior bajnokságot vezető Fehérvár Rugby Club, ” udvariasan”, de a tőle megszokott módon gyors, passzolós játékkal szinte lelépte a Kecskemét csapatát, a mérkőzés, pedig már az első félidőben eldőlt, Szabó Gergely 20, Kósa Bálint 16, Őrsi Dávid 7, Dezső Dávid 4 pontjával.

A második félidőben folytatódott a “ponteső”, a magasabb technikai szintet képviselő fehérvári védelmen nem tudott áttörni a Kecskemét, sőt az FRC térfelét is alig látták. Meg kell jegyezni, hogy ebben a játékrészben a másnap érettségiző, amúgy a csapat húzó emberei Szabó Gergely, Dezső Dávid, Szöllősi Lóránt már a cserepadra kerültek. A célesőt így is folytatta Kántor Ákos, Krepsz Áron, Horváth Bence, és Révfalusi Bálint.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik