Sport

Visszapillantó: Megpróbálják hétfőn

Simon Balázs hátán vitte csapatát a Szolnok elleni első elődöntő meccsen, ám hiába küzdött az irányító, ha ezúttal társak nélkül maradt.

Kapcsolódó cikkek

Az Albacomp Fehérvár csapatkapitánya 24 pontot dobott, ezek közül három triplát, mind mezőnybeli, mind hárompontos dobószázaléka elérte a hatvanat, adott öt gólpasszt, szerzett három labdát, és kiharcolt hat faultot. Ezek a számok önmagukért beszélnek, de a 79-71-es fehérvári vereséggel végződött találkozónak vannak egyéb tanulságai is. Erről beszélt a kék-fehérek legjobbja.

– Sajnos nem játszottunk úgy, ahogy szerettünk volna. Az elején még azt mondhatom, hogy ment, de utána a Szolnok nagyon jó dobószázaléka megzavart bennünket. Ilyen meccsre lehetett számítani, sajnos többeknek ez volt az első igazi, tétre menő play-off mérkőzése, ezért kissé megilletődött volt a társaság. Megpróbálunk azonban mindent, hétfőn szeretnénk visszavágni, bizonyítottuk már – igaz mindkét csapat – hogy idegenben tudunk nyerni. Úgy megyünk neki ennek a második meccsnek, hogy visszavesszük a pályaelőnyt, meglátjuk mi sül ki belőle. Valamilyen szinten biztos nem volt jó, hogy két hét szünetet iktattak a két rájátszásbeli forduló közé, de erre nem szeretnénk fogni, mindenki, aki a pályán volt a maximumot akarta nyújtani. Ezúttal ennyire tellett, el kell ismerni, hogy a Szolnok most jobb volt. – nyilatkozta Simon Balázs a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik