Sport

Nadal olyan, mint egy vízidisznó

Képsorozatot közölt egy mikroblog Rafael Nadal teniszcsillagról és egy közönséges vízidisznóról. A hasonlóság megdöbbentő.

Ralael Nadal az elmúlt hétvégén a világranglista vezető Djokovicot győzte le a Monte Carlo Rolex Masters döntőjében (6-3; 6-1). A dicsőség mulandó, mert mindig van olyan, aki nem a játék miatt foglalkozik a bajnokkal. Legutóbb a Tumblr-blogon állította és támasztotta alá képekkel a szerző, hogy Nadal tipikus vízidisznó. A közzétett fotók különböző élethelyzetekben hasonlítják össze a sztárt és a rágcsálót. Van közöttük profilból fotózott, éppen fürdő, iszogató, vicsorító és szomorú Nadal is, illetve vízidisznó.

Szó se róla, van hasonlóság

A blogot a 26 éves angol webfejlesztő, Laurie Ainley üzemelteti, aki a wimbledoni teniszdöntő közben döbbent rá, hogy Nadal kiköpött vízidisznó.

“Túl jó poén volt ahhoz, hogy kihagyjam.” – magyarázta motivációját a poénos webfejlesztő. A blogger elárulta: órákat tölt azzal, hogy megtalálja a megfelelő rágcsálót egy-egy Nadal kép mellé.

A blog iránti érdeklődés hatalmas, hetente több százezren kattolnak rá, hogy jót derüljenek Nadalon. Vagy a vízidisznón?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik